מנה לשבת: מרק מחית ירקות
אתר 'בחדרי חרדים', בשיתוף 'להיט - הפקת אירועים ושירותי הסעדה', מגיש מידי שבוע מתכון להכנת מנה לשבת • והשבוע: מרק מחית ירקות • השף: שימחי רוזנברג • צילום: יעקב נחומי
- יעקב נחומי, בחדרי חרדים
- י"ח חשון התש"ע
- 2 תגובות
יעקב נחומי
החומרים:
1 בטטה
2 גזרים
2 תפו"א
2 קישואים
1 קולרבי
1 זר פטרוזיליה
מלח
פלפל
שמן זית
אבקת מרק
אופן ההכנה:
מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות, מחממים בסיר מעט שמן זית ונותנים כמין הקפצה לירקות במשך 5 דקות,(שאז יוצא מהם כל הצבעים והטעמים) ותוך כדי ההקפצה מוסיפים מעט מלח פלפל.
לאחר מכן מוסיפים כליטר וחצי מים רותחים ומערבבים עד שמבעבע מוסיפים את הזר פטרוזיליה ומכסים ומנמיכים את האש, נותנים בישול במשך45 דקות.
לאחר 45 דקות מרימים את המכסה וכשהסיר עדיין על האש לוקחים בלנדר יד וטוחנים את הכל עד לקבלת נוזל סמיך, טועמים ומשלימים טעם(מלח פלפל אבקת מרק), בתיאבון.
טיפ – לאוהבי החלבי בשעת ההגשה אפשר להגיש את המרק ולזלוף מעליו בכל צלחת שמנת מתוקה.
קישורים:
'להיט – הפקת אירועים ושירותי הסעדה'
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות