כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
לכבוד שבת קודש

החלות הכי טעימות והפעם במתכון מקמח כוסמין

החלות המיוחדות והטעימות עם טעם של שבת, הפעם מקמח כוסמין בריא ומיוחד לאלו האוהבים להשקיע בבריאות

החלות הכי טעימות והפעם במתכון מקמח כוסמין
חלות מקמח כוסמין צילום: ניסי גולדרייך

חלות כוסמין / מאת: ניסי גולדרייך

2 כפות שמרים

קילו קמח כוסמין

חצי כוס סוכר

3/4 כוס שמן

כף מלח

470 מ"ל מים פושרים

אופן ההכנה:

מכניסים למיקסר את השמרים עם מעט מכמות המים ומוסיפים את הקמח ומערבבים ממשיכים להוסיף עוד מעט מהמים וממשיכים ללוש, לאח"מ מוסיפים את הסוכר השמן והמלח וממשיכים ללוש.

ושוב בהדרגה תוך כדי לישה שמים קצת מים ועוד קצת מים .

לקמח מלא יתכן ונצטרך להוסיף עוד 30 מ"ל אם הבצק מרגיש קצת יבש.

לשים 12 דקות ומתפיחים שעה

קולעים לחמניות או חלות

ומתפיחים שוב חצי שעה בחורף אפשר גם 40 דקות.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ20 דקות עד חצי שעה  תלוי  בתנור

לכבוד שבת קודש

חלות מקמח כוסמין חלות לשבת מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}