עם שני מצרכים בלבד
לא תאמינו: קרואסון עם שוקולד בשתי דקות הכנה
הקרואסונים הללו טעימים, קריספיים ומיוחדים בטעמם - עם השוקולד הנמס מבפנים והקריספיות מבחוץ זה יתן לכם פתיח ליום מוצלח
- חני לוין
- ו' תמוז התש"פ
קרואסונים עם שוקולד צילום: חני לוין
לא תאמינו קראוסון ב2 דקות הכנה
המצרכים:
שוקולד מריר
מלאווח
אבקת סוכר(לא חובה, מוסיף טעם)
אופן ההכנה:
מניחים את המלאווח על הנילון שהוא מגיע עימו וחותכים ל8 משולשים
את קוביות השוקולד חוצים לשניים ומניחים על כל משולש
מגלגלים לקרואסון ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך עשר דקות / רבע שעה, עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר למראה וטעם מושלם.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות