יהפוך את הארוחה למושקעת
צפו: דג סלמון במתכון טעים ומושקע; והכי חשוב - קל הכנה
המתכון לדג הסלמון הזה הוא הכי טעים, מרשים וקל להכנה • הטעם המיוחד של עשבי התיבול בתוספת תבלין טוסקנה ייתן לכם את השלמות לשולחן השבת • והריח שיהיה באוויר - לא תוכלו לעצור עצמכם מטעימה גנובה ביום שישי • צפו
דג סלמון בעשבי טיבול צילום: pixabay
דג סלמון בעשבי טיבול
מתכון של סלמון בתנור
המצרכים:
פילה סלמון טרי חתוך למנות
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
צרור שמיר
שום כתוש כפית
6 שניי שום חתוך
מלח גס
פרוסות לימון
פלפל שחור גרוס
תבלין טוסקנה
רוזמרין יבש
5/6 כפות דבש
שמן זית
אופן ההכנה:
לקצוץ את הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר
לסדר את הדג בתבנית ולמרוח מעל שמן זית
מכניסים לקערה את כל החומרים מלבד המלח, תבלין הטוסקנה ופרוסות הלימון.
לפזר תבלין טוסקנה והמלח ולהניח על כל דג את התערובת שהכנו קודם
(אפשר להוסיף פלפל חריף)
לכסות עם נייר כסף
ולהכניס לתנור מחומם על 190 מעלות, למשך 25 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מאת השף שלום דרעי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות