כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
שינה את המטבח העולמי

את המיונז הביתי הזה לא תמצאו על אף מדף בסופר

כל החיים התרגלתן להכין סלטים עם מיונז קנוי, הגיע הזמן שתטעמו מהמיונז הביתי, והטעם המיוחד שלו • תגידו כן, תגידו לא. הממרח הייחודי הזה שהגיע מארץ האייפל האירופאית, שינה את המטבח העולמי ללא היכר • לבד או ביחד, כמתבל, כחומר גלם בסלט או נכון יותר בכל מה שקשור לאוכל: מיונז

את המיונז הביתי הזה לא תמצאו על אף מדף בסופר
מיונז ביתי צילום: ריצ'ל רייך

מיונז ביתי בטעם מיוחד.

רכיבים:

 1 ביצה

 3/4 כפית מלח

 1/2 כפית חרדל

 2 כפיות חומץ טבעי

 5 שיני שום

 1 וחצי כוס שמן

אופן ההכנה:

את הביצה והמלח נכניס לעיבוד במעבד מזון.

בהדרגה ובזילוף עדין נוסיף את השמן ונמשיך לעבד עד לקבלת

מרקם 'מיונזי' סמיך.

נוסיף את החרדל, החומץ והשום ונעבד למשך דקה נוספת עד

לקבלת מרקם הומוגני וחלק.

בהצלחה רבה ובתאבון ריצ'ל רייך

ממרח ריצ'ל רייך

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}