מיוחדת במינה
קבלו מתכון לעוגה מעניינת וטעימה: 'בחושה ריקוטה'
את העוגה הזו כדאי לכם לנסות • קבלו מתכון לעוגה מנצחת ושווה ברמות. עוגה בחושה ריקוטה
- חני לוין
- י"א סיון התש"פ
עוגה בחושה צילום: ביסקוטי
כמות: שתי תבניות אינגליש קייק
מצרכים לבחושה:
3 ביצים
350 גרם (כוס ו 3/4) סוכר
250 גרם (כוס ו 3/4) שמן
400 גרם (2 כוסות ו 3/4) קמח
כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
כפית קינמון
גרידת מתפוז
2 כפיות תמצית וניל
מצרכים למילוי הריקוטה:
250 גרם גבינת טוב טעם
125 גרם (חצי חבילה) ריקוטה 5%
4 כפות סוכר
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
גרידה מתפוז אחד
מצרכים לשטרויזל:
90 גרם קמח
80 גרם אבקת סוכר
50 גרם אבקת שקדים
80 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
אופן הכנה:
- מכינים את מלית הריקוטה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל רכיבי המלית לתערובת אחידה
- מכינים את העוגה הבחושה: בקערת מיקסר מקציפים ביצים עם סוכר עד שהסוכר נמס, כדקה וחצי.
- מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב כחצי דקה עד הטמעת השמן בתערובת.
- מוסיפים את החומרים היבשים: קמח, קינמון, מלח וסודה לשתייה ומערבבים לתערובת אחידה
- מוסיפים את תמצית וניל וגרידת התפוז ומערבבים לתערובת אחידה
- יוצקים רבע מכמות המלית של העוגה הבחושה בכל תבנית, יוצקים מחצית מכמות מלית הריקוטה לכל תבנית. ומכסים ברבע מהמלית הבחושה לכל תבנית.
- מכינים את השטרויזל: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החומרים עד קבלת תערובת פירורית. ומפזרים על העוגות שמזגנו.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, למשך כ- 40 דקות עד שכשנועצים קיסם בעוגה הוא לח
קרדיט: מסעדת ביסקוטי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות