כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
בשרי

ארוחת צהרים קלילה וטעימה: חזה עוף עם פטריות וגמבה

בחרנו עבורך ארוחה טעימה וקלילה שתוכלי להעמיד ב10 דקות • וגם לגוון קצת במיוחד כשהילדים מצפים ל"אוכל טעים" ומשובח כמו שלך

ארוחת צהרים קלילה וטעימה: חזה עוף עם פטריות וגמבה
חזה עוף עם פטריות וגמבה צילום: אפרת סיאצ'י

זמן הכנה: 10 דקות   זמן בישול/אפייה: 20 דקות   מס’ מנות: 4 מנות

רכיבים

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

בצל בינוני קצוץ גס

סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות

פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות קצרות

רבע כוס דחוסה כוסברה קצוצה

תיבול: 3 כפות סילאן, 3 כפות רוטב סויה, רבע כפית תבלין צ'ילי גרוס (לא חובה), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן ההכנה:

-מתבלים את קוביות חזה העוף ב-2 כפות סילאן ו-2 כפות רוטב סויה.

-מחממים מחבת רחבה (או סיר סוטאז') עם כף שמן ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את הפטריות והגמבה ומטגנים במשך כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם. מעבירים לצלחת עמוקה.

-מנגבים את המחבת משאריות נוזלים, מחממים כף שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד.

-מוסיפים למחבת את תערובת הפטריות והגמבה ומתבלים בכף סילאן, כף רוטב סויה, כרבע כפית תבלין צ'ילי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

-מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים במשך 2-3 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון אפרת סיאצ'י – מתכונים ב10 דקות

 

 

חזה עוף פלפלים פטריות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}