קינוח לחג • מתכון
אתר 'בחדרי חרדים', בשיתוף 'להיט - הפקת אירועים ושירותי הסעדה', מגיש מידי שבוע מנה אחת לחג • והשבוע: אגסים ברוטב יין אדום • שף: שימחי רוזנברג • צילום: יעקב נחומי
- יעקב נחומי, בחדרי חרדים
- כ' תשרי התש"ע
יעקב נחומי
חומרים (ל-5 מנות):
10 אגסים
בקבוק יין אדום מתוק
1 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
מקלפים את האגסים ומבשלים אותם ביין וסוכר כ-20 דקות, עד שהם הופכים לרכים. מורידים מיד מהאש ומניחים אותם להתקרר בטמפרטורת החדר.
לאחר שהתקררו, ניתן להוציא אותם, להניח בתבנית ולהכניס למקרר.
את רוטב היין עם מיצי האגס מחזירים לאש, ונותנים לו להתבשל שעה עם מכסה פתוח, כדי שיתאדו המיים וישארו רק נוזלי הפרי והיין.
במקביל מכינים בלילת קורנפלור של 2 כפות + שליש כוס מים, מעורבבים היטב. את הבלילה מוסיפים לסיר הרוטב, מכבים את האש ונותנים לרוטב להתקרר.
קישורים:
'להיט – הפקת אירועים ושירותי הסעדה'
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות