פאי גבינה שמנת ולוטוס: המתכון שיעשה לכם את החג
כולם אוהבים לפנק את בני המשפחה בסעודת החג, במיוחד בפינוקים כאלו שגורמים לשולחן החג להראות מהודר במיוחד • הפאי הזה שמורכב מגבינה, שמנת ולוטוס יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר
- כתבה מקודמת
- כ"ז אייר התש"פ
- 1 תגובות
לבסיס:
- 100 גרם חמאה קרה
- 200 גרם קמח
- 50 גרם אבקת סוכר
- קורט מלח
- 2 חלמונים
- כף ממרח לוטוס
למלית :
- 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה
- כוס אבקת סוכר
- 250 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
- כפית תמצית וניל
- חצי כוס שמנת חמוצה
- 2 כפות ממרח לוטוס
ההכנה:
מכניסים למעבד מזון קמח, חמאה, אבקת סוכר ומלח ומעבדים לפירורים.
מוסיפים חלמונים וממרח לוטוס ומעבדים בקצרה עד לקבלת כדור בצק.
מכניסים למקרר לשעה .
מוציאים מהמקרר, מרדדים ומרפדים תבנית טארט מתפרקת. מכניסים למקפיא ל-15 דקות.
מחממים תנור ל-170 מעלות, מוציאים את הקלתית מהמקפיא, מכסים בנייר אלומניום ומניחים
משקולות. אופים אפייה עיוורת למשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
למלית:
מערבבים גבינת שמנת עד שהיא מתרככת, מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים. מקציפים בנפרד
שמנת ואבקת סוכר ומקציפים.
מוסיפים גבינות ותמצית וניל ומערבבים.
מוסיפים לתערובת ממרח לוטוס ומערבבים.
שופכים לתבנית ומיישרים. את שארית התערובת מכניסים לשקית זילוף, מזלפים תלוליות מלמעלה.
מקשטים בפירות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות