אוזני המן ללא גלוטן פריכים וטעימים במיוחד
לכבוד חג הפורים, לפניכם מתכון משובח של הקונדיטורית אפרת סיאצ'י, להכנת אוזני המן מיוחדים ללא גלוטן.
- חני לוין
- י"ב אדר התש"פ
מצרכים:
1 כוס (140 ג') קמח קונדיטור
1/2 כוס (70 ג') קורנפלור
כפית וחצי שטוחות אבקת אפיה
3 כפות סוכר
1 ביצה טרופה
8 כפות שמן
למילוי: ממרח ללא גלוטן
אופן הכנה:
-מערבבים היטב בקערה את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפיה. מוסיפים את הסוכר, הביצה והשמן ולשים עד לקבלת בצק אחיד (במידה שהבצק יבש ופירורי- הרטיבו את הידיים והמשיכו ללוש).
-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מפזרים מעט קמח קונדיטור על משטח עבודה (מומלץ לקמח מעט את המערוך) ומרדדים לעלה דק (במידה וקשה לעבוד עם הבצק, יש לעטוף אותו בניילון נצמד ולהכניסו למקרר למשך כ-30 דקות רק אז לרדד).
-קורצים לעיגולים באמצעות רינג או כוס רחבה הפוכה. מניחים כחצי כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
-מניחים על נייר אפיה ואופים כ-15 דקות. מוציאים ומצננים לחלוטין (העוגיות מקבלות פריכות לאחר צינון).
בהצלחה רבה ובתאבון
שלכן אפרת סיאצ'י מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות