מתכוננים לט"ו בשבט
תרשמו: כך תכינו ממרח תמרים בבית
אתם רוצים לשדרג את טעמי המטבח שלכם? ממרח תמרים ביתי הוא גם טעים יותר וגם בריא יותר והכי כיף שהוא קל מאוד להכנה. תיהנו
- שיפי חריטן
- י' שבט התש"פ
- 1 תגובות
תמרים צילום: pixabay
ט"ו בשבט הוא אבי חגיגות הפירות. את הטיפ הבא קיבלתי מבעלת חנות מוצרי טבע, שסיפרה ללקוחות שלה כיצד להכין ממרח תמרים ביתי.
לוקחים תמרים כמה שיותר טריים כמובן, מוציאים את הגרעינים ובודקים אותם. מכניסים את התמרים לסיר ושמים מעט מים או מיץ ענבים. מתחילים לבשל על אש קטנה. עוקבים אחרי הבישול ומוסיפים נוזלים לפי הצורך, עד שמתקבל ממרח במרקם של ריבה.
אם אתם רוצים כמויות יותר מדויקות, אז על כל 5 תמרים תשימו חצי כוס מים.
בנוסף, גרסה נוספת להכנה היא השרייה של התמרים במים למשך כחצי שעה ולאחר מכן טוחנים בבלנדר מקל את התמרים.
את הממרח שומרים במקרר.
תיהנו.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות