כ"ה חשון התשפ"ה
26.11.2024

הבצל בכה מאוד

עיניכם צורבות מחיתוך בצל? הנה תרופת סבתא יעילה ושימושית שטרם שמעתם דוגמתה: הכניסו ראשכם למקפיא בעיניים פקוחות והצריבה תחלוף כהרף עין

הבצל בכה מאוד
מהיר חימה


הנה תרופת סבתא יעילה ושימושית שטרם שמעתם דוגמתה: אם עיניכם צורבות מחיתוך בצל הכניסו ראשכם למקפיא בעיניים פקוחות והצריבה תחלוף כהרף עין. אבל הכי פשוט להכניס את הבצל למקפיא חמש דקות לפני החיתוך.

מה סוד הפלא?

הבצל מכיל אדים הגורמים לתעלת הדמעות בעין להיפתח. אם מכניסים אותו למקפיא – הקור מקפיא את האדים וממתן את שחרורם כלפי מעלה בזמן החיתוך.
תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}