הבצל בכה מאוד
עיניכם צורבות מחיתוך בצל? הנה תרופת סבתא יעילה ושימושית שטרם שמעתם דוגמתה: הכניסו ראשכם למקפיא בעיניים פקוחות והצריבה תחלוף כהרף עין
מהיר חימה
הנה תרופת סבתא יעילה ושימושית שטרם שמעתם דוגמתה: אם עיניכם צורבות מחיתוך בצל הכניסו ראשכם למקפיא בעיניים פקוחות והצריבה תחלוף כהרף עין. אבל הכי פשוט להכניס את הבצל למקפיא חמש דקות לפני החיתוך.
מה סוד הפלא?
הבצל מכיל אדים הגורמים לתעלת הדמעות בעין להיפתח. אם מכניסים אותו למקפיא – הקור מקפיא את האדים וממתן את שחרורם כלפי מעלה בזמן החיתוך.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות