מיוחד לחג השבועות: ירק, פרי וגבינות
אוספות מתכונים נבחרים לארוחת החג החלבית? • קבלו מתכון מעניין, מתוך הספר: 'טעמים ישראלים' • מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רימונים
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ז' אייר התשע"ב
צילום: יחצ
סלט עלים, סלקים, גבינת רוקפור ופלחי תפוזים:
1 חסה אייסברג קרועה ביד
1 חבילה של עלי בייבי
2 סלקים בינוניים
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
1 תפוז מפולט
1 אשכולית אדומה מפולט
5 כפות של רוטב חרדל ודבשרוטב חרדל ודבש:
2 כפות דבש
4 כפות שמן קנולה
כפית חומץ
כפית חרדל
קורט מלח אופן ההכנה:
1. עוטפים את הסלקים בנייר כסף ומכניסים לשעה, לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
2. לרוטב: מערבבים את כל החומרים יחד עד לאמולסיה אחידה.
3. מקלפים את הסלקים המוכנים ופורסים לשישיות.
4. בקערה מערבבים את שאר החומרים ומוסיפים את הסלקים.
5. מערבבים עם הרוטב ומגישים. המתכון מאת שף עומר נחום, מלון רות רימונים צפת
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות