י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

רודריגז וגנטלמן בשר ויין

באירוע שכולו בשר יין והגנטלמן החרדי בהשתתפות עיתונאים שנערך במסעדת רודריגז בירושלים עם השקת התפריט החדש, רשת ג'נטלמן הציגה את עולם היין ואת ליין עם  השעונים לקרת יריד השעונים הגדול שיערך ברשת בחודש דצמבר

רודריגז וגנטלמן בשר ויין
השף אלי מנחם בסדנת בשרים צילום: יח"צ

באירוע שכולו בשר יין והגנטלמן החרדי בהשתתפות עיתונאים שנערך במסעדת רודריגז בירושלים עם השקת התפריט החדש, רשת ג'נטלמן הציגה את עולם היין ואת ליין עם  השעונים לקרת יריד השעונים הגדול שיערך ברשת בחודש דצמבר

השף אלי מנחם העביר למשתתפים סדנת בשרים בה הסביר על סוגי הבשרים השונים כשלאחר מכן לשולחן הוגשו מנות מהתפריט החדש שיכנס למסעדה במהלך החודש הקרוב עם בשרים מסוגים שונים כמובן תחת הכשרות המהודרת של הרב רובין.

איציק לביא מנהל רשת ג'נטלמן הציג בפני המשתתפים חידושים שונים מעולם היין ושעונים מקולקציית המותגים ברשת.

בערב השתתף מפקח מטעם הכשרות שסיפר למשתתפים על נהלי הכשרות במסגרת ההשגחה של הרב רובין, הוא מקפיד על כך שהבשרים יהיו לכל הדעות ולכל השיטות על פי החומרות של הבית יוסף והרמ''א, ולכל הדעות ולכל השיטות, לספרדים ולאשכנזים. מלבד זאת יש לנו חומרות רבות שלא מצויות בכל מערך כשרות אחר. זה בא לידי ביטוי בנושא של בישול עכו''ם. אנחנו מקפידים ששום מאכל לא יתבשל גם על ידי אדם שמחלל שבת. לא רק שלא ידליק את האש, אלא גם לא יניח על האש אלא שומר שבת בלבד.

בנוסף לכך כל ירק נשטף אך ורק על ידי המשגיחים בלבד, ולא על ידי העובדים. ויתרה מזאת, לרב רובין יש חומרה מיוחדת- לעשר כל ירק על ידינו ולא לסמוך על אחרים.

רודריגז גנטלמן בשר

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}