כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

קמח מצה אחרי החג? פנקייק • מתכון

נשארת עם מלאי של קמח מצה? • הבנים בחופש ואת מחפשת מתכון מיוחד לפתוח בו את הבוקר? • קבלי: פנקייק מקמח מצה • לארוחות בוקר או ערב בימי 'בין הזמנים'

קמח מצה אחרי החג? פנקייק • מתכון



מצרכים:
1 ביצה טרופה
3 כפות קמח מצה
3 כפות יוגורט
6 כפות (100 מ"ל) חלב
2 כפות סוכר חום
שמן

להגשה:

ריבה
שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1. במיקסר עם וו הקצפה מערבבים את כל חומרי הבלילה.

2. מחממים מכשיר להכנת פנקייק או מחבת נמוכה. מוזגים מהבלילה למשטח החם. כאשר הבלילה מבעבעת, הופכים וכעבור 2 דקות מורידים מהחום.

3. מגישים את הפנקייק לצד כפית ריבה ושמנת חמוצה.

המתכון מאת שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה

פנקייק קמח מצה ניופאן גורמה שמרית גולדברג צפדיה בין הזמנים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}