בחוץ מתקרר, בסיר מתחמם
הגשם הראשון הגיע, הרצון הראשון שמתעורר הוא להכין מרק, המרק מציין את בוא הסתיו והחורף, מחמם את הגוף והנפש • הדרך למרק עוברת בסיר מתאים
- כתבה מקודמת
- ב' חשון התש"פ
סיר קינגסטון ברשת סולתם צילום: יח"צ
הגשם הראשון הגיע, הרצון הראשון שמתעורר הוא להכין מרק, המרק מציין את בוא הסתיו והחורף, מחמם את הגוף והנפש. הדרך למרק עוברת בסיר מתאים.
בסכין נכונה לחיתוך הירקות, בקרש חיתוך נעים למגע, האביזרים שמיועדים להכנת המרק, וכמובן בסופו של מסלול הסיר.
המומחים למרק ימליצו תמיד לבשל בסיר גדול, וכדי שהמרק לא יגלוש בזמן הרתיחה כדאי להשאיר אחוז מנפח הסיר ריק.
כדאי ורצוי לבחור בסיר שמפזר את החום באופן שווה.
אם אתם מכינים מרק סמיך אפשר לטחון את הירקות לאחר הבישול וקירור.
עם ליין הסירים המגוון של סולתם אפשר להגיש את הסיר לשולחן לקחת מצקת מתאימה ולהגיש לתיאבון.
את סירי סולתם ניתן להשיג בסניפי הרשת בכל רחבי הארץ ובאתר https://soltam.co.il/
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות