מתכון לשבועות: פורל במילוי גבינה
דג הפורל נחשב לבריא במיוחד ומכיל אומגה 3 • הדג גדל בנחל הדן, והוא בעל טעם מעודן ומעט עצמות • קבלי מתכון חלבי לשבועות: פורל בסגנון בלקני - במילוי גבינה
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- י"ט אייר התשע"ב
- 2 תגובות
צילום:אסף רונן. סטיילינג: שרה זיידמן
המתכון ל-2 סועדים
מצרכים:
2 פורלים שלמים מנוקים
200 גרם גבינה בולגרית
חלמון מביצה אחת
בצל ירוק קצוץ
חופן שמיר קצוץ
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנה:
• מכינים תערובת מהמצרכים וממלאים בה את הדגים.
• מניחים את הפורלים בנייר כסף ומעל בוזקים שמן זית ומעט מלח גס.
• סוגרים את נייר הכסף.
• מכניסים לתנור בחום בינוני כ-40 דקות (הופכים לאחר 20 דקות).
בתאבון!
המתכון באדיבות: חוות דגי הדן, שף: אסי דהאן.
דגי הפורל, הגדלים בחוות דגי הדן (קיבוץ דן, הגליל העליון) הינם בכשרות בד"צ, העדה החרדית.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות