כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לשבועות: פורל במילוי גבינה

דג הפורל נחשב לבריא במיוחד ומכיל אומגה 3 • הדג גדל בנחל הדן, והוא בעל טעם מעודן ומעט עצמות • קבלי מתכון חלבי לשבועות: פורל בסגנון בלקני - במילוי גבינה

צילום:אסף רונן. סטיילינג: שרה זיידמן
צילום:אסף רונן. סטיילינג: שרה זיידמן



המתכון ל-2 סועדים

מצרכים:

2 פורלים שלמים מנוקים
200 גרם גבינה בולגרית
חלמון מביצה אחת
בצל ירוק קצוץ
חופן שמיר קצוץ
2 שיני שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

• מכינים תערובת מהמצרכים וממלאים בה את הדגים.

• מניחים את הפורלים בנייר כסף ומעל בוזקים שמן זית ומעט מלח גס.

• סוגרים את נייר הכסף.

• מכניסים לתנור בחום בינוני כ-40 דקות (הופכים לאחר 20 דקות).

בתאבון!



המתכון באדיבות: חוות דגי הדן, שף: אסי דהאן.

דגי הפורל, הגדלים בחוות דגי הדן (קיבוץ דן, הגליל העליון) הינם בכשרות בד"צ, העדה החרדית.
דגי הדן פורל חג השבועות גבינה אסי דהאן

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}