סיגרים של פילו בתפוחי עץ וקרם לוטוס
אלגנטיות שמתפצחת בפה, עלי פילו דקיקים עם תפוחי עץ גרני סמית חמצמצים וממרח לוטוס קראנץ'
- כתבה מקודמת
- י"א תשרי התש"פ
אלגנטיות שמתפצחת בפה, עלי פילו דקיקים עם תפוחי עץ גרני סמית חמצמצים וממרח לוטוס קראנץ'.
10 סיגרים
לסיגרים:
10 עלי פילו
25 גר חמאה מומסת/ מרגרינה
למלית:
1/2 צנצנת ממרח לוטוס קראנץ'
25 גר' חמאה / מרגרינה
2 כפות סוכר חום
3 תפוחי עץ ירוקים גרני סמית מקולפים וחתוכים לקוביות
3 כפות צימוקים
1 כפית לימון טרי סחוט
קורט קינמון
2 כפות אבקת פודינג וניל
לעיטור:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1.להניח במחבת חמה את החמאה והסוכר ולהביא להמסה. להוסיף את תפוחי העץ ולטגן כ- 2 דקות. להוסיף את הצימוקים, הלימון והקינמון ולערבב בעדינות, להוסיף את אבקת הפודינג הווניל, לערבב ולהסיר מהאש. לצנן.
2.לפרוס עלה פילו, להבריש במעט חמאה ולהניח מעליו עלה נוסף. לחתוך את 2 העלים לחצי, למרוח קרם לוטוס בשכבה דקה על העלה, להניח את תפוחי העץ ולגלגל תוך כי הידוק.
3.לחמם תנור ל-180 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה ולהניח סיגר ליד סיגר. לאפות כ-15 דקות . להוציא ולפזר אבקת סוכר. להגיש חם.
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות