תתכבדו לארח: סמיפרדו לוטוס
2 תבניות אינגליש קייק או כ-10 תבניות אישיות • שלושה מרכיבים, שלוש דקות עבודה ויש לכם מוס טעים שישאיר רושם על האורחים
- כתבה מקודמת
- ז' תשרי התש"פ
2 תבניות אינגליש קייק או כ-10 תבניות אישיות
שלושה מרכיבים, שלוש דקות עבודה ויש לכם מוס טעים שישאיר רושם על האורחים.
המרכיבים:
2 מכלים (500) מ"ל שמנת פרווה להקצפה
1 צנצנת ממרח לוטוס
לתחתית:
עוגיות לוטוס שבורות גס
לעיטור:
עוגיות לוטוס שבורות גס
או שוקולד מריר מומס
ההכנה:
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מחממים קלות את ממרח הלוטוס במיקרו או מניחים את הממרח בקערת מים חמים, כך שיהיה מעט נוזלי אך לא חם. מוסיפים את ממרח הלוטוס אל הקצפת בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים לתבניות אינגליש קייק מצופות בניילון נצמד או לתבניות סיליקון אישיות. מפזרים מעל את העוגיות השבורות, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ללילה.
- להגשה: מסירים את הניילון הנצמד, מחלצים מהתבנית ומסירים את ציפוי הניילון הנצמד הנוסף (אם יש) מפזרים מעל עוגיות לוטוס שבורות או יוצקים שוקולד מומס ומגישים.
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות