חוזרים לדיאטה: מתכון למאפינס קישואים
קבלו מתכון בריא במיוחד - מאפינס קישואים • קל להכנה, טעים במיוחד ומומלץ כהתחלה טובה לדיאטה של 'אחרי החגים' • מגישה: שמרית גולדברג צפניה, שפית הבית של 'ניופאן גורמה'
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- ב' אייר התשע"ב
- 1 תגובות
מצרכים:
6 קישואים זוקיני או רגילים
צרור עירית קצוצה
200 גרם גבינת פטה 3% מפוררת
3 ביצים
גביע קוטג' 3%
1/2 כוס קמח
1/2 כוס גבינת עמק לייט מגורדתאופן ההכנה:
1. במגרדת הדקה של קוצץ הירקות מגרדים את הקישואים.
2. סוחטים היטב להוצאת הנוזלים.
3.מערבבים את הביצים, הגבינות והעירית יחד. מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
4. מוסיפים את הקישואים ומערבבים.
5. מעבירים לתבניות מאפינס המשומנות בתרסיס שמן זית ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות