לכבוד הקיץ: פשטידת גבינות ופטריות מושלמת
כולנו מחפשים איך להתרענן ולגוון בבין הזמנים • עכשיו כשהבנים בבית, זה הזמן לפנק אותם במטעמים מיוחדים מעשה בית
- מירי שינקר
- י"ב אב התשע"ט
פשטידת גבינה ופטריות צילום: טרה
החומרים:
מתאים לתבנית פאי בקוטר 26 ס״מ.
. 1 גבינת טוב טעם
. 3 כפות שמן זית
. 2 בצלים גדולים קצוצים
. חבילת פטריות טריות חתוכות
. 1 מיכל שמנת חמוצה טרה
. 3 ביצים
. 3 כפות גבינה צהובה נעם מגורדת
. 4 כפות בולגרית מפוררת משק צוריאל
. מלח ופלפל שחור
. כ-1/2 חבילת בצק פילאס
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מרפדים את תחתית התבנית והדפנות בבצק הפילאס.
- מטגנים את הבצל והפטריות עד להזהבה ומסירים מהאש.
- מערבבים בקערה את יתר החומרים ומוסיפים לתערובת את הבצל והפטריות.
- יוצקים את התערובת על הבצק שבתבנית ואופים כ-45 דקות עד להזהבה.
בתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות