חוזרים לחמץ: קציצות בקר על לאפה
נבצר ממכם להשתתף בסדנת הבישול החדשה של קובי אריאלי? קבלו את המתכונים • מתכון לאחר הפסח: קציצות בקר על לאפה • קיץ בריא ומשביע
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ד ניסן התשע"ב
צילום: דן פרץ
במהלך חודש מרץ, מידי יום שישי בשעה 11:00 בבוקר, העבירו השף אבי ביטון והעיתונאי קובי אריאלי סדנאות לבישול תחת הכותרת 'שף תטעם'.
עבור מי שנבצר ממנו להשתתף, המתכון מוגש כאן:קציצות בקר על לאפה
מצרכים:
• 300 גרם בשר בקר טחון
• 1½ בצל
• 2 ביצים
• 2 כפות פירורי לחם
• 1 כוס תערובת עשבי תיבול (פטרוזיליה, נענע וכוסברה)
• מלח, פלפל גרוס
• שמן זית לטיגון
להגשה:
• 1 לאפה
• שמן זית
• זעתר
• טבעות בצל סגול
• עלי רוקט
• טחינה גולמית
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל ועשבי התיבול.
2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים היטב.
3. מברישים בנדיבות את הלאפה בשמן זית, מפזרים זעתר וקולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
4. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים כ-3 דקות מכל צד.
5. מניחים את הקציצות על גבי הלאפה, מקשטים בטבעות בצל סגול ורוקט.
בתיאבון!המתכון מאת השף אבי ביטון
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות