כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

חוזרים לחמץ: קציצות בקר על לאפה

נבצר ממכם להשתתף בסדנת הבישול החדשה של קובי אריאלי? קבלו את המתכונים • מתכון לאחר הפסח: קציצות בקר על לאפה • קיץ בריא ומשביע

צילום:  דן פרץ
צילום: דן פרץ



במהלך חודש מרץ, מידי יום שישי בשעה 11:00 בבוקר, העבירו השף אבי ביטון והעיתונאי קובי אריאלי סדנאות לבישול תחת הכותרת 'שף תטעם'.

עבור מי שנבצר ממנו להשתתף, המתכון מוגש כאן:

קציצות בקר על לאפה

מצרכים:

• 300 גרם בשר בקר טחון
• 1½ בצל
• 2 ביצים
• 2 כפות פירורי לחם
• 1 כוס תערובת עשבי תיבול (פטרוזיליה, נענע וכוסברה)
• מלח, פלפל גרוס
• שמן זית לטיגון

להגשה:

• 1 לאפה
• שמן זית
• זעתר
• טבעות בצל סגול
• עלי רוקט
• טחינה גולמית

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הבצל ועשבי התיבול.

2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים היטב.

3. מברישים בנדיבות את הלאפה בשמן זית, מפזרים זעתר וקולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

4. מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות ומטגנים כ-3 דקות מכל צד.

5. מניחים את הקציצות על גבי הלאפה, מקשטים בטבעות בצל סגול ורוקט.

בתיאבון!

המתכון מאת השף אבי ביטון

קציצות בקר לאפה שף אבי ביטון קניון שרונים

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}