כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

טעים: בראוניס שוקולד, שברי לוטוס בציפוי קרם לוטוס

אין מי שלא אוהב עוגת בראוניס עשויה היטב, אבל כשהיא מצופה בקרם לוטוס החוויה היא אחרת לגמרי • בתאבון

 טעים: בראוניס שוקולד, שברי לוטוס בציפוי קרם לוטוס
עוגיות בראוניס בציפוי קרם לוטוס צילום: לוטוס

לבראוניס:

תבנית מלבנית 20/30

200 גר' שוקולד מריר

150 גר' חמאה

11/2 כוסות סוכר

3 ביצים

3 כפות קקאו

1 כוס קמח

1 כוס עוגיות לוטוס שבורות  גס

1/2 כוס אגוזים

לקרם:

1/2 צנצנת ממרח לוטוס

1/4 כוס שמנת מתוקה  חמימה

לעיטור:

פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה:

1. להניח בקערה גדולה חסינת חום את השוקולד, החמאה והסוכר ולהמיס במיקרו.

2. להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב היטב  עד לקבלת קרם אחיד.

3. להוסיף את הקמח והקקאו ולערבב, לבסוף להוסיף את שברי האגוזים ושברי עוגיות הלוטוס.

4. לרפד תבנית בנייר אפייה, לצקת את התערובת ולאפות כ- 20 דקות. להוציא, לצנן ולקרוץ לבבות.

5. בקערה לצקת את השמנת המתוקה החמימה, להוסיף ממרח לוטוס ולטרוף עד לקבלת קרם חלק ,לצקת כף על הלבבות ולפזר שוקולד.

 

*טיפ לשאריות הבראוניס- כדורי שוקולד ועוגיות לוטוס. 

להוסיף לשאריות הבראוניס 1 כוס שברי עוגיות לוטוס,3 כפות קרם לוטוס ו 100 גר שוקולד מריר מומס. לערבב הכול יחד ,לגלגל לכדורים לעטוף בקוקוס ,או שברי עוגיות ולשמור במקרר.

 

לוטוס בראוניז עוגיות מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}