קינוח מושלם: טירמיסו לוטוס
מעשירים את מלית המסקרפונה של הקינוח האיטלקי המפורסם בממרח לוטוס ומקבלים טעם עוד יותר עשיר ומפתיע • עוגיות לוטוס מהוות את בסיס הקינוח
- מירי שינקר
- ל' סיון התשע"ט
חומרים לתבנית מלבנית בגודל 20×30 ס”מ:
1 חבילה (250 גרם) עוגיות לוטוס
למלית:
2 מיכלים (500 גרם) גבינת מסקרפונה בטמפ’ החדר
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
150 גרם (1/2 כוס) ממרח לוטוס
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה
לעיטור:
2 כפות אבקת קקאו
הוראות הכנה:
- מרפדים את בסיס התבנית בשכבה אחידה של עוגיות (משתמשים במחצית מהחבילה).
- מערבבים היטב גבינת מסקרפונה, סוכר וממרח לוטוס בעזרת כף לתערובת אחידה וחלקה.
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה ויציבה. מקפלים אותה בהדרגה לתוך תערובת המסקרפונה, בכל פעם שליש הכמות, עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים כמחצית מהתערובת על בסיס העוגיות ומיישרים בעזרת פלטה מדורגת. מכסים בשכבה נוספת של עוגיות, יוצקים מעל את יתר המלית ומיישרים שוב. מכסים ומעבירים לקירור למשך הלילה.
- שומרים מכוסה במקרר כ-4 ימים. לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו בעזרת מסננת דקה.
בתאבון!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות