סלט לחג: תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון
הגיע הזמן לרענן את מחברת המתכונים לחג • והפעם: סלט תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון מרענן ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, שף ראשי במלון ענבל ירושלים
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ה אדר התשע"ב
החומרים: (עבור 4 סועדים)
20 יחידות תות שדה, שטופות וחתוכות לרבעים.
צרור עלי רוקט מנוקים.
צרור עלי נענע טריים.
100 גרם פיסטוקים קלויים.
5 לבבות אנדיב מופרדים.
15 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים ומוקפצות בשמן זית.
צרור עלי פטרוזיליה (עלים) קצוצים.
לרוטב:
מיץ משני לימונים.
ארבע כפות שמן זית מזן פיקואל.
פלפל צ'ילי טרי חריף חתוך לפלחים דקים.
מלח, פלפל.
כף מיונית.
שני כפות שמיר קצוץ.
אופן ההכנה:
1. יש לערבב את כל המרכיבים יחדיו.
2. ניתן להניח את תוכן הסלט בכוס מרטיני ולקשט בנבטי צנוניות
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות