כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

סלט לחג: תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון

הגיע הזמן לרענן את מחברת המתכונים לחג • והפעם: סלט תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון מרענן ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, שף ראשי במלון ענבל ירושלים

סלט לחג: תותים, עלי אנדיב ופטריות שמפיניון



החומרים: (עבור 4 סועדים)

20 יחידות תות שדה, שטופות וחתוכות לרבעים.
צרור עלי רוקט מנוקים.
צרור עלי נענע טריים.
100 גרם פיסטוקים קלויים.
5 לבבות אנדיב מופרדים.
15 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים ומוקפצות בשמן זית.
צרור עלי פטרוזיליה (עלים) קצוצים.

לרוטב:

מיץ משני לימונים.
ארבע כפות שמן זית מזן פיקואל.
פלפל צ'ילי טרי חריף חתוך לפלחים דקים.
מלח, פלפל.
כף מיונית.
שני כפות שמיר קצוץ.

אופן ההכנה:

1. יש לערבב את כל המרכיבים יחדיו.

2. ניתן להניח את תוכן הסלט בכוס מרטיני ולקשט בנבטי צנוניות

תותים פסח מתכונים מלון ענבל מוטי בוחבוט

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}