הסחוג של הטריפולטאים
מתכון לסלט דלעת – טירשי
"הסחוג של הטריפולטאים": אוהבים לגוון בסלטים? קבלו מתכון לטירשי - סלט דלעת המגיע מהמטבח הטריפוליטאי ומתאים במיוחד לצד חלה או כריך טרי
- נועם זיגדון
- י"ט שבט התשפ"ד
סלט דלעת טירשי צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט דלעת – טירשי / נועם זיגדון
המצרכים לסלט דלעת – טירשי:
- ½-1 ק"ג דלעת
- 2 תפוחי אדמה בנוניים
- 5 שיני שום כתוש
- ½ כף פפריקה חריפה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- מיץ מלימון שלם
- 1/2 כף מלח
- 1 כף כמון או כרויה (קימל טחון)
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לסלט דלעת – טירשי:
- מבשלים את הדלעת ותפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומועכים לפירה
- מוסיפים 5 שיני שום כתוש, ½ כף פפריקה חריפה, 1 כף פפריקה מתוקה, מיץ מלימון שלם, 1/2 כף מלח, 1 כף כמון או כרויה( קימל טחון), 1/2 כוס שמן
- מערבבים היטב עד לאיחוד ומעבירים לקופסא
- שומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות