מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד
לקראת חג החנוכה המתקרב קבלו מתכון לסופגניות אפויות הממולאות באגוזים ושוקולד חלבי ומצופות בגנאש שוקולדי מושחת, לא תפסיקו לנשנש אותן
- מירב מלכה
- ז' כסלו התשפ"ד
סופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד צילום: מירב מלכה
מתכון לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד / מירב מלכה.
המצרכים לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 4 כפות סוכר
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב פושר
- 1 כוס מים פושרים
- 1.5 כפות מלח
- 1/4 כוס שמן
למילוי:
- ממרח אגוזים
- קוביות שוקולד חלבי
לגנאש:
- 50 מל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר.
אופן ההכנה לסופגניות אפויות בציפוי גנאש שוקולד:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק חלק ונעים
- מניחים בצד מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך שעה.
- לאחר שעה יוצרים עיגולים ומשטחים אותם מעט, ממלאים כל כדור בצק בחצי כפית ממרח אגוזים וקוביית שוקולד חלב.
- סוגרים את הכדורים הייטב ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ואופים במשך 12 דקות ומוציאים מהתנור
הכנת הגנאש:
- ממיסים על האש את השמנת המתוקה ושוקולד
- טובלים כל סופגניה בגנאש ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות / עדשים או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות