מתכון לפחזניות מוצלחות וטעימות
מחפשים מתכון מעולה לפחזניות מוצלחות וטעימות? קבלו את המתכון המנצח שיעניק לכם טעם של עוד
- אפרת ושדי
- ה' תשרי התשפ"ד
פחזניות מוצלחות צילום: אפרת ושדי
מתכון לפחזניות מוצלחות וטעימות / אפרת ושדי
המצרכים לפחזניות מוצלחות וטעימות:
לפחזניות:
- 1+1/4 כוסות קמח
- 125 גר' מחמאה
- 250 מ"ל משקה סויה
- 2 כפות סוכר
- קורט מלח
- 5 ביצים m
לקצפת:
- 250 מל קצפת צמחית השף הלבן
- 5 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה לפחזניות מוצלחות וטעימות:
- בסיר ממיסים את המחמאה, משקה סויה, הסוכר והמלח
- לאחר ההמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר
- מעבירים את הבצק לקערת המיקסר ומפעילים על מהירות בינונית-נמוכה עד שהקערה מתקררת
- לאחמ"כ מוסיפים ביצה אחר ביצה עד להטמעה מלאה
- מעבירים את הבצק לשק זילוף ומזלפים צורת עיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מעל הפחזניות המזולפות מפזרים שבבי שקדים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתוכנית טורבו ואופים במשך 30 דקות (חשוב לא לפתוח את התנור בזמן האפיה)
- בנתיים מקציפים בקערת המיקסר את המרכיבים לקצפת
- לאחר שהפחזניות מוכנות מוציאים מהתנור ומצננים מעט
- פותחים אותן לחצי ומזלפים מהקצפת
- מבזרים על כל פחזנית אבקת סוכר ואוכלים בהנאה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות