מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים
נשארה לכם ריבת תפוחים מראש השנה? קבלו מתכון הכי קל שיש למאפה שיעזור לכם להיפתר ממנה בצורה הכי טעימה שיש | מאפה מבצק עלים במילוי ריבת תפוחים המוגש לצד כדור גלידה יעניק לכם קינוח חגיגי ומפנק
- חני לוין
- ד' תשרי התשפ"ד

מאפה המילוי תפוחים צילום: אסתי זוהרץ
מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים / אסתי זוהרץ
המצרכים למאפה במילוי ריבת תפוחים:
- 1 בצק עלים מופשר
- ריבת תפוחים
- אבקת סוכר
אופן ההכנה למאפה במילוי ריבת תפוחים:
- חותכים את בצק העלים לריבועים ומניחים כפית גדושה של ריבת תפוחים
- חותכים רצועות דקות מבצק העלים ומצמידים היטב בצורת אלכסון
אופן הכנת המאפה. קרדיט: אסתי זוהרץ
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות (4)
1.
כלב בן כלב | 22/08/24 09:52
2.
דוד | 22/08/24 10:25
3.
אוהב ישראל | 22/08/24 11:56
4.
יצחק | 22/08/24 12:06


הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות