מתכון לקוראסון ספירלה במילוי קצפת
קינוח קל טעים והכי פשוט שיש, עם מצרכים נגישים וקלילים, קרואסון ספירלה ממולא בקצפת ומצופה בגנאש שוקולד עסיסי, קינוח המתאים לימי הולדת, חגים ושבתות
- נועם זיגדון
- ד' תשרי התשפ"ד
- 1 תגובות

קרואסון במילוי קצפת צילום: נועם זיגדון
מתכון לקוראסון ספירלה במילוי קצפת / נועם זיגדון
המצרכים לקוראסון ספירלה במילוי קצפת:
- 1 חבילה בצק עלים שמרים של מעדנות
למילוי:
- 1 קצפת צמחית / שמנת מתוקה
- 1 אינסטנט פודינג פירות יער
- ¼ כוס מים
לגנאש:
- שוקולד מריר /חלב / לבן / צמקאו
- להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים
אופן ההכנה לקוראסון ספירלה במילוי קצפת:
- מפשירים את הבצק ופותחים אותו
- מקלקלים את בצק העלים לרולדה וחותכים פרוסות בעובי 2 ס"מ
- מניחים על תבנית שקעים משומנת
- ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד שמזהיב
- מוציאים מהתנור ומצננים
- מקציפים את כל מצרכי המילוי עד לקבלת קצף יציב ומעבירים לשקית זילוף
- בעזרת קיסם עושים חור במרכז הספירלות המוכנות ומזלפים פנימה את הקצפת
הכנת הגנאש:
- ממיסים את השוקולד וטובלים כל עוגייה
- מפזרים סוכריות צבעוניות ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות