מתכון לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים
רוצים לגוון בסעודת השבת? קבלו מתכון מוצלח לדגי סלמון ברוטב פסטו ובציפוי של שקדים או צנוברים טחונים, לא תפסיקו לקצור מחמאות
- חני לוין
- י"ד אלול התשפ"ג
סלמון עם פסטו צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים / אפרת סיאצ'י
המצרכים לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים:
- 4 נתחי סלמון (700-800 גרם)
- 4 כפות מיץ לימון
- 1 כף שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
- 1/3 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 2 כפות רוטב פסטו קנוי
לפיזור מעל:
- 2 כפות שקדים מולבנים טחונים / צנוברים טחונים (לא חובה)
אופן ההכנה לדג סלמון עם פסטו ושקדים מולבנים:
- מניחים את הדגים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה
- בקערה מכניסים מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל שחור ומערבבים הייטב לאיחוד
- שופכים את הרוטב מעל הדגים כך שיהיו מצופים הייטב
- מורחים כחצי כף רוטב פסטו על כל דג מכל הכיוונים
- מפזרים מעל שקדים / צנוברים טחונים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים במשך 25 דקות.
- מגישים לצד פרוסת לימון ושעועית ירוקה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות