מתכון למוקפץ פרגיות ופסטה
רוצים לגוון את שולחן השבת? קבלו מתכון למוקפץ יוקרתי עם פרגיות, פסטה ושלל ירקות המתובלים ברוטב אסייתי ומעניקים טעם חדש לסעודה חגיגית יותר
- אפרת ושדי
- ז' אלול התשפ"ג

מוקפץ פרגיות ופסטה צילום: אפרת ושדי
מתכון למוקפץ פרגיות ופסטה / אפרת ושדי
המצרכים למוקפץ פרגיות ופסטה:
- 1/2 חב' פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
- 1/4 ק"ג פרגית נקיה
- 1 בצל חתוך לרצועות
- 3 גזרים חתוכים לרצועות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
- כרוב סגול חתוך לרצועות
- 1 כף אבקת מרק
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1/2 כוס רוטב צ'ילי
- 2 כפות סילאן
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- קורט מלח
אופן ההכנה למוקפץ פרגיות ופסטה:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את יתר הירקות ומקפיצים עד לריכוך.
- לאחר התרככות הירקות מוסיפים את התבלינים והרטבים ומערבבים היטב לאיחוד.
- חותכים את הפרגית לקוביות ומערבבים יחד עם הירקות שבמחבת.
- מקפיצים במשך 10 עד 15 דקות עד שהפרגית מתבשלת ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
- מערבבים הכל יחד ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות