מתכון לקרפ צרפתי בחמש דקות
מחפשים רעיון לקינוח מתוק שהוא גם משביע? קבלו מתכון לקרפ צרפתי בחמש דקות הכנה ומצרכים הכי נגישים שיש
- נועם זיגדון
- ה' אלול התשפ"ג
מתכון לקרפ צרפתי בחמש דקות / נועם זיגדון
המצרכים לקרפ צרפתי בחמש דקות:
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב
- 1 כוס קמח רגיל
- 1 כפות שמן קנולה
- 1 כף סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות מים
אופן ההכנה לקרפ צרפתי בחמש דקות:
- בקערה, מערבבים בעזרת מוט בלנדר את כל המצרכים עד לקבלת תערובת חלקה ודלילה
- מחממים מחבת טפלון ומשמנים אותה במעט שמן בעזרת נייר סופג
- שופכים מעט מהבלילה למרכז המחבת ובמהירות מזיזים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תכסה את כל המחבת.
- כשהקרפ נהיה חום בצד אחד הופכים אותו ומבשלים בצד השני.
- מורחים את הקרפ בשוקולד ומקפלים לשניים
- ניתן לזלף סירופ שוקולד וסוכריות צבעוניות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות