מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי
תוספת מושלמת לסעודה חלבית הולמת, פטריות במילוי תערובת גבינות משובחת, בציפוי קריספי מושלם
- חני לוין
- כ"ו אב התשפ"ג
פטריות במילוי גבינות צילום: גילה מוגמי
מתכון לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי / גילה מוגמי
המצרכים לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי :
- פטריות ללא הרגל (לפי כמות הסועדים)
למילוי:
- גבינת שום שמיר / גבינה שמנת
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינת פרמזן
- אבקת רוטב פטריות
לציפוי:
- קמח
- ביצה טרופה
- פירורי לחם מתובלים / שומשום
אופן ההכנה לפטריות ממולאות בגבינות בציפי קריספי:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי המילוי עד לאיחוד
- ממלאים את הפנים הפטרייה בתערובת הגבינות
- מגלגלים כל פטריה ממולאת בקמח, לאח"מ בביצה ולאח"מ בפירורי הלחם.
- מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים כל פטריה עד להזהבה
- מוציאים על נייר סופג ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות