מתכון לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם
מתכון נהדר לפטריות ממולאות בתערובת גבינות מושלמת, מצופות בתערובת פירורי לחם המעניקה לפטרייה את הקריספיות המושלמת
פטריות ממולאות גבינה בציפוי קריספי מושלם צילום: אפרת ושדי
מתכון לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם / אפרת ושדי
המצרכים לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם:
- פטריות שמפניון
- פטריות פורטבלן
למילוי הגבינות:
- גבינה צהובה מגורדת
- פתיתי גאודה מגורדת
- פטה עיזים מגורדת
- גבינת מוצרלה / בולגרית מגורדת
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה עם קורט מלח
- פירורי לחם מעורבים
- מעט פטרוזיליה יבשה
- אבקת שום
- שומשום
אופן ההכנה לפטריות במילוי גבינה ובציפוי קריספי מושלם:
- מנקים את הפטריות, חורצים סביב הרגל ומרוקנים.
- בקערה, מערבבים את כל סוגי הגבינות עד לאיחוד
- בעזרת כף ממלאים את הפטרייה ולוחצים היטב ע"מ שהגבינה תהיה דחוסה הייטב
- לוקחים 2 קערות, באחת טורפים את הביצה עם המלח ובקערה שניה את פירורי הלחם עם הפטרוזיליה, אבקת השום והשומשום.
- טובלים כל פטריה ממולאת בביצה בטרופה ולאחמ"כ בתערובת פירורי לחם,
- מטגנים בשמן עמוק כשפתח הפטרייה כלפי מעלה
- מטגנים עד להזהבה ומוציאים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות