תוספת הכי קלה שיש: מתכון לפרוסות בטטה צלויות בתנור
תוספת הכי מוצלחת שהילדים וגם המבוגרים יעופו עליה, היא קלה להכנה ומעניקה לכל מאכל ססגוניות וטעם מושלם
- מירב מלכה
- ז' אב התשפ"ג
בטטה בתנור צילום: מירב מלכה
מתכון לפרוסות בטטה צלויות בתנור / מירב מלכה
המצרכים לפרוסות בטטה צלויות בתנור:
- 3 בטטות
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לפרוסות בטטה צלויות בתנור:
- מקלפים את הבטטות, שוטפים וחותכים אותן לפרוסות
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים שמן זית
- מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים הייטב לאיחוד (ניתן להוסיף כל תבלין שאוהבים ולשדרג את הטעם)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך כ20 עד 30 דקות או עד להשחמה נאה
- מוציאים מהתנור ומגישים עם אורז וכל מה שאוהבים
בהצלחה ברה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות