מתכון למוקפץ עסיסי עם טופו
מחפשים רעיונות לארוחות פרווה עבור תשעת הימים? קבלו מתכון למוקפץ עסיסי המשולב במגוון רטבים אסיאתיים, עגבניות שרי מבושלות וטופו טבעי
מוקפץ עסיסי עם טופו צילום: אפרת ושדי
מתכון למוקפץ עסיסי עם טופו / אפרת ושדי
המצרכים למוקפץ עסיסי עם טופו:
- 300 גרם טופו טבעי
מרינדה לטופו:
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב טריאקי
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כף שמן
- אטריות נודלס מבושלות
- 1 גזר חתוך לגפרורים
- חצאי עגבניות שרי
- אדממה מבושלות
- 1 כפית שמן שומשום
לרוטב:
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/4 כוס רוטב טריאקי
- 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות סילאן
- קורט מלח
אופן ההכנה למוקפץ עסיסי עם טופו:
- פורסים את הטופו הטבעי וסופחים מעט את הנוזלים בעזרת נייר מגבת
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי המרינדה ומוסיפים פנימה את הטופו
- מערבבים הייטב לאיחוד ומניחים בצד.
- בנתיים מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את גפרורי הגזר, מומלץ להוסיף בשלב הזה 1/2 כפית שום כתוש
- מוסיפים את העגבניות שרי ולאחמ''כ את האדממה והאטריות המבושלות ומערבבים הייטב
- מוסיפים למחבת גם כף אבקת מרק עוף, 1/4 כפית פלפל שחור גרוס, 1/4 כוס רוטב טריאקי. 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות סילאן וקורט מלח ומערבבים הייטב לאיחוד.
- משאירים מעט על האש עד לספיגת הטעמים
- מפזרים את הטופו מעל המוקפץ ומערבבים מעט לאיחוד
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות