מתכון לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי
לכל חובבי החצילים המתכון הזה בשבילכם: קבלו מתכון לקוביות חצילים מטוגנות המתובלים ברוטב עגבניות פיקנטי יחד עם קוביות גמבה צבעוניות המעניקות את הססגוניות לסלט מוצלח
- חני לוין
- ב' אב התשפ"ג
סלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי / אסתי זוהרץ
המצרכים לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי:
- 2 חצילים חתוכים לקוביות
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
- 5 שיני שום קצוצות
- 1 כפית פפריקה
- מעט כמון
- מעט פלפל שחור
- מעט מלח
- מעט צ'ילי גרוס
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/4 כוס מים
אופן ההכנה לסלט חצילים ופלפלים בתיבול פיקנטי:
- בשמן עמוק מטגנים את קוביות החציל ומניחים על נייר סופג (ניתן לאפות בתנור או בנינג'ה עם מעט שמן)
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את קוביות הגמבה ומטגנים גם אותן עד להשחמה נאה
- מנמיכים את האש ומוסיפים את שיני השום הקצוצות, והתבלינים והרסק ומערבבים הייטב לאיחוד מוסיפים את המים וממשיכים לערבב
- מגבירים את האש ומביאים שוב לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה של הרוטב
- מוסיפים את קוביות החצילים המטוגנות, מערבבים בעדינות לכמה דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים בקופסא ושומרים בקירור.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות