מתכון לשניצל תירס ביתי וקריספי
תתחילו לקצור מחמאות: לכל חובבי השניצל תירס, קבלו מתכון ביתי משובח וטעים, שניצלים קטנים וקריספיים שפשוט לא תפסיקו לנשנש אותם
- חני לוין
- כ"ד תמוז התשפ"ג
שניצל תירס ביתי צילום: אפרת אטיאס
מתכון לשניצל תירס ביתי וקריספי / אפרת אטיאס
המצרכים לשניצל תירס ביתי וקריספי:
לבלילה:
- 3 כוסות גרגירי תירס טחונים
- 3/4 כוס גרגירי תירס שלמים (מקופסת שימורים)
- 1 כוס קמח
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית שום גבישי
- מלח - לפי הטעם
- 3 ביצים [אם הבלילה יבשה - מוסיפים עוד 1]
לציפוי:
- פירורי לחם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה לשניצל תירס ביתי וקריספי:
- בקערה מערבבים את כל המצרכים הייטב עד לאיחוד
- הבלילה שנוצרת היא דביקה ורכה מאוד [במידת הצורך מוסיפים קמח]
- מניחים את הבלילה למנוחה במקרר למשך כחצי שעה
- בעזרת ידיים רטובות, יוצרים כדורים ומועכים אותם
- טובלים כל עיגול בפירורי לחם ומרימים אותו בעדינות בעזרת כף,
- מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים כל שניצל במשך 2-4 דק' מכל צד. עד להשחמה נאה.
- מוציאים על נייר סופג ומגישים עם כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות