מתכון לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה בסגנון מרוקאי
מתכון נהדר לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה אך משולב בפלפל חריף המעניק לדג טעם בסגנון מרוקאי
- נועם זיגדון
- כ"ט סיון התשפ"ג
- 2 תגובות
דג נסיכת הנילוס ברוטב חריימרוקאי צילום: נועם זיגדון
מתכון לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה בסגנון מרוקאי / נועם זיגדון
המצרכים לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה בסגנון מרוקאי:
- 6 חתיכות דג נסיכת הנילוס
- 1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל ירוק חריף
- 3 פלפל אדום מתוק יבש
- 5-6 שיני שום
- צרור כוסברה קצוצה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2 כפות שטוחות רסק עגבניות
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½-1 כוסות מים
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לדג נסיכת הנילוס ברוטב חריימה בסגנון מרוקאי:
- מחממים סחר רחב עם השמן והפפריקה ומערבבים הייטב
- מוסיפים ½ כוס מים, רסק עגבניות, גמבה, פלפל חריף ויבש, שום ועגבניות, מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים במשך כ-5 דקות
- משרים את הדג במים וחומץ שוטפים הייטב ומסננים
- מסדרים את הדגים מעל הרוטב ומוסיפים עוד כוס מים
- מפזרים כוסברה קצוצה, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה
- לפני ההגשה מפזרים על הדגים כוסברה קצוצה טריה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות