מתכון לדג מושט בשום ולימון
אוהבים לגוון בדגים של שבת? קבלו מתכון מעולה וקל להכנה של דגי מושט בתיבול חמצמץ ואנין
- חני לוין
- כ"ג ניסן התשפ"ג
דג מושט בשום ולימון צילום: אורלי מוסאי
מתכון לדג מושט בשום ולימון / אורלי מוסאי
המצרכים לדג מושט בשום ולימון:
- 5 דגי פילה מושט שטופים ויבשים
- 1 לימון פרוס לעיגולים / לחצאים
למרינדה:
- 1/2 כוס שמן
- 1 כף גדושה גריל דג
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כורכום
- 3 שיני שום פרוסים
אופן ההכנה לדג מושט בשום ולימון:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי המרינדה ומערבבים הייטב לאיחוד
- מצפים את הדגים מכל הכיוונים במירנדה ומניחים על תבנית האפייה
- מניחים על כל דג פרוסת לימון או שניים ושופכים מעל הכל מהמרינדה שנותרה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 עד 30 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות