כ' כסלו התשפ"ה
21.12.2024

מתכון לדג מושט בשום ולימון

אוהבים לגוון בדגים של שבת? קבלו מתכון מעולה וקל להכנה של דגי מושט בתיבול חמצמץ ואנין

מתכון לדג מושט בשום ולימון
דג מושט בשום ולימון צילום: אורלי מוסאי

מתכון לדג מושט בשום ולימון / אורלי מוסאי

המצרכים לדג מושט בשום ולימון:

  • 5 דגי פילה מושט שטופים ויבשים
  • 1 לימון פרוס לעיגולים / לחצאים

למרינדה:

  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף גדושה גריל דג
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כורכום
  • 3 שיני שום פרוסים

אופן ההכנה לדג מושט בשום ולימון:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי המרינדה ומערבבים הייטב לאיחוד
  2. מצפים את הדגים מכל הכיוונים במירנדה ומניחים על תבנית האפייה
  3. מניחים על כל דג פרוסת לימון או שניים ושופכים מעל הכל מהמרינדה שנותרה
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 20 עד 30 דקות  

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון דגים דג מושט

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}