תרבחו ותסעדו
מתכון מוצלח למופלטה
לכל חובבי המופלטות קבלו מתכון מוצלח למופלטה מסורתית וטעימה שתעניק לכם אווירת מימונה חגיגית ומיוחדת | תרבחו ותסעדו
- נועם זיגדון
- כ"א ניסן התשפ"ג
מופלטה צילום: נועם זיגדון
מתכון מוצלח למופלטה / נועם זיגדון
המצרכים למופלטה:
כוס מדידה חד פעמית חמה
כ-40 מופלטות
- 1 ק"ג קמח
- 3 כפות סוכר
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- 3 כוסות מים פושרים
- 1/4 כוס שמן
- 2 כפות דבש
אופן ההכנה למופלטה:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד השמן ולשים הייטב עד לקבלת בצק חלק, מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק אחיד
- מחלקים את הבצק ל- 40 כדורים קטנים
- שופכים שמן על משטח העבודה ומניחים את הבצק
- מכסים בניילון ניצמד ומניחים להתפחה של חצי שעה
- מחממים מחבת טפלון
- פותחים דק כל כדור בנפרד
- את המופלטה הראשונה הופכים ומניחים מופלטה על הראשונה, הופכים יחד ושוב פותחים כדור בצק ומניחים על העליונה והופכים את כולן יחד ככה מספר קומות של מופלטות ומוציאים על צלחת
- מורחים את המופלטות בחמאה ודבש ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות