י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
תרבחו ותסעדו

מתכון מוצלח למופלטה

לכל חובבי המופלטות קבלו מתכון מוצלח למופלטה מסורתית וטעימה שתעניק לכם אווירת מימונה חגיגית ומיוחדת | תרבחו ותסעדו

מתכון מוצלח למופלטה
מופלטה צילום: נועם זיגדון

מתכון מוצלח למופלטה / נועם זיגדון

המצרכים למופלטה:

כוס מדידה חד פעמית חמה

כ-40 מופלטות

  • 1 ק"ג קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 3 כוסות מים פושרים
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות דבש

אופן ההכנה למופלטה:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד השמן ולשים הייטב עד לקבלת בצק חלק, מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק אחיד  
  2. מחלקים את הבצק ל- 40 כדורים קטנים
  3. שופכים שמן על משטח העבודה ומניחים את הבצק
  4. מכסים בניילון ניצמד ומניחים להתפחה של חצי שעה
  5. מחממים מחבת טפלון
  6. פותחים דק כל כדור בנפרד
  7. את המופלטה הראשונה הופכים ומניחים מופלטה על הראשונה, הופכים יחד ושוב פותחים כדור בצק ומניחים על העליונה והופכים את כולן יחד ככה מספר קומות של מופלטות ומוציאים על צלחת
  8. מורחים את המופלטות בחמאה ודבש ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון מופלטה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}