מתכון ללחמניות כשרות לפסח
מתכון נהדר ללחמניות ביתיות כשרות לפסח, תוכלו להגיש בכל ארוחת בוקר או ערב עם חביתה וירקות עסיסיים, הילדים יעופו על זה
- נועם זיגדון
- ו' ניסן התשפ"ג
לחמניות כשרות לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון ללחמניות כשרות לפסח / נועם זיגדון
המצרכים ללחמניות כשרות לפסח:
כוס מדידה חד פעמית חמה
כמות: 30 לחמניות
- 2 כוסות מים
- 1 כוס שמן
- 3 כוסות קמח מצה
- ½ כפית אבקת אפיה
- 1 כפית מלח
- 2 כפות סוכר
- 8 ביצים L
אופן ההכנה ללחמניות כשרות לפסח:
- מרתיחים את המים, השמן, המלח והסוכר, כאשר המים מבעבעים מוסיפים 3 כוסות קמח מצה ומערבבים הייטב עד שהבצק נפרד מהדפנות
- מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה (כשביצה אחת נטמעת להוסיף את השניה...)
- יוצרים כדורים בגודל בנוני ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על -200° ואופים במשך 10 דקות
- מורידים את חום התנור ל-180° ואופים כ- 35 -40 דקות נוספות (תלוי בגודל הלחמנייה הלחמניות הארוכות היו צריכות עוד 5 דקות) עד שיזהיבו
- מומלץ לא לפתוח את התנור בזמן האפיה
- לשדרוג הלחמניות, ניתן להוסיף לעיסה בצל מטוגן / חמוציות / זיתים / אורגנו או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות