מתכון לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות
מתכון נהדר לארוחת צהריים קלילה ומהירה המתאימה במיוחד לערב פסח כשאין זמן מיותר לבישולים אך עדיין רוצים להגיש מנה חמה לילדים
- אפרת ושדי
- ד' ניסן התשפ"ג
פתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות צילום: אפרת ושדי
מתכון לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות / אפרת ושדי
המצרכים לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות:
- 1 כוס פתיתים
- 1 בצל גדול
- 2 כוסות מים רותחים
- נקניקיות חצויות
לתיבול:
- 1 כף רסק
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1/2 כף פפריקה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים את הנקניקיות (לא מבושלות) ומטגנים אותן במחבת מכל צד
- מוסיפים את הפתיתים ומטגנים במשך מספר דקות, לאחמ"כ מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב
- מוסיפים מים רותחים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10-15 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
- עד שהפתיתים מתרככים ומוכנים לאכילה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות