י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
לא תפסיקו לנשנש

מתכון למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף

את המתכון הזה כדאי לכם לנסות, מיני בולו מסורתי שיעניק לכם טעם של עוד ופשוט לא תפסיקו לנשנש אותם

מתכון למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף
מיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף צילום: נועם זיגדון

מתכון למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף

המצרכים למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף:

כוס מדידה חד פעמית חמה

כ-60 עוגיות

  • 1 ק''ג קמח
  • 5 ביצים
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • 1 וחצי כוסות שמן
  • 1/2 כוס צימוקים לבנים
  • 1/2 כוס שקדים טחונים גס
  • 1/2 כוס אגוזים טחונים גס
  • 3 סוכר וניל
  • 3 אבקת אפיה
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים או מים
  • גרידת תפוזים וגרידת לימון
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 1 כף אניס (שומר)

אופן ההכנה למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף:

  1. בעזרת בלון הקצפה, מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח
  2. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן, ממשיכים להקציף עוד כדקה
  3. מחליפים לוו גיטרה ומוסיפים את יתר המצרכים.
  4. מערבלים היטב עד לאיחוד.
  5. מפזרים מעט קמח, ומניחים בצד למנוחה במשך כ 20 דקות
  6. מחלקים את הבצק ל-60 כדורים קטנים
  7. מגלגלים בשומשום ויוצרים צורה של עלה
  8. מניחים במרכז שקד ומגלגלים שוב בשומשום.
  9. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ-20 דקות עד שמזהיב.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט מתכון: שרה יוסף

מאת: נועם זיגדון

מתכון בולו

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}