לא תפסיקו לנשנש
מתכון למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף
את המתכון הזה כדאי לכם לנסות, מיני בולו מסורתי שיעניק לכם טעם של עוד ופשוט לא תפסיקו לנשנש אותם
- חני לוין
- ב' אדר התשפ"ג
מיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף צילום: נועם זיגדון
מתכון למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף
המצרכים למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף:
כוס מדידה חד פעמית חמה
כ-60 עוגיות
- 1 ק''ג קמח
- 5 ביצים
- 1 וחצי כוסות סוכר
- 1 וחצי כוסות שמן
- 1/2 כוס צימוקים לבנים
- 1/2 כוס שקדים טחונים גס
- 1/2 כוס אגוזים טחונים גס
- 3 סוכר וניל
- 3 אבקת אפיה
- 1/4 כוס מיץ תפוזים או מים
- גרידת תפוזים וגרידת לימון
- 1 כפית תמצית שקדים
- 1 כף אניס (שומר)
אופן ההכנה למיני בולו מסורתי קריספי וטעים בטירוף:
- בעזרת בלון הקצפה, מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים שמן, ממשיכים להקציף עוד כדקה
- מחליפים לוו גיטרה ומוסיפים את יתר המצרכים.
- מערבלים היטב עד לאיחוד.
- מפזרים מעט קמח, ומניחים בצד למנוחה במשך כ 20 דקות
- מחלקים את הבצק ל-60 כדורים קטנים
- מגלגלים בשומשום ויוצרים צורה של עלה
- מניחים במרכז שקד ומגלגלים שוב בשומשום.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ-20 דקות עד שמזהיב.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: שרה יוסף
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות