מתכון לעוגיות אלפחורס לבבות פריכות וממכרות
אוהבים עוגיות? אין טעימות יותר מעוגיות אלפחורס ביתיות ופריכות, וכשמתחשק להפתיע מישהו אהוב תעניקו אותן בצורת לבבות, לא תפסיקו לקצור מחמאות
- אתי זוהר
- כ"ד שבט התשפ"ג
אלפחורס לבבות פריכים וממכרים צילום: אתי זוהר
מתכון לעוגיות אלפחורס לבבות פריכות וממכרות / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות אלפחורס לבבות פריכות וממכרות:
כוס מדידה: ח"פ לשתיה חמה
- 3/4 + 2 כוסות קמח (כמעט 3 כוסות קמח )
- 200 גרם חמאה רכה
- 1 כוס קרונפלור
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 כפות פודינק וניל
- 3 חלמונים L
לציפוי ומילוי:
- ריבת חלב
- קוקוס
אופן הכנה לעוגיות אלפחורס לבבות פריכות וממכרות:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים כאשר את הקמח מוסיפים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה
- מרדדים את הבצק לעובי בינוני ובעזרת קורצן לבבות / עיגולים – קורצים עוגיות
- מעבירים את העוגיות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות ואופים כ 14 דקות, עד להזהבה קלה ביותר
אופן ההרכבה:
- לוקחים עוגיה אפויה ומורחים עליה ריבת חלב, מצמידים לה עוגיה נוספת ומגלגלים את השוליים בקוקוס.
- מגישים עם כוס קפה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות