מתכון לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים
מתכון למנה בשרית משובחת וטעימה: עוף המתבשל בריבת משמשים יחד עם גזר, בטטות ופירות יבשים
- חני לוין
- כ"ג שבט התשפ"ג
עוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים צילום: אורלי מוסאי
מתכון לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים / אורלי מוסאי
המצרכים לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 4 כרעיים מחולקות
- 2 כפות ריבת משמש מדוללות במעט במים רותחים
- סילאן
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה
- 3 בטטות חתוכות
- 3 גזר חתוכים
- משמשים ושזיפים מיובשים
- מים לכיסוי
אופן ההכנה לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את העוף ומטגנים משני הצדדים,
- מורחים את הריבה על העוף ומזלפים סילאן
- מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה ומוסיפים את יתר המצרכים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים כשעה ורבע ולאח"מ מעבירים לתנור לחצי שעה נוספת לשיזוף יפה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות