ישדרג לכם כל סעודה
מתכון לקערת מרק מלחם פיקנטי
רעיון מוצלח להגשת מרק חם, ככה תוכלו ליהנות גם מהצלחת, מתכון לקעריות מרק מבצק לחם פיקנטי שישדרג לכם כל סעודה
- נועם זיגדון
- י"ב שבט התשפ"ג
- 3 תגובות
קערת מרק מלחם פיקנטי צילום: נועם זיגדון
מתכון לקערת מרק מלחם פיקנטי / נועם זיגדון
המצרכים לקערת מרק מלחם פיקנטי:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 ק"ג קמח
- ½+2 כפות שמרים יבשים
- 1 כף פטרוזיליה יבשה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית אבקת שום
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- ½+2 כוסות מים פושרים
- ½ כוס שמן
אופן ההכנה לקערת מרק מלחם פיקנטי:
- בתחתית הקערה, מניחים את השמרים, הסוכר, כוס מים וכף קמח ומערבבים היטב
- מוסיפים מעל את הקמח, המלח ויתרת המים ולשים היטב
- מוסיפים גם את השמן ולשים הייטב עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים את הבצק מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה
- מורידים את האוויר ושוב מתפיחים
- מחלקים את הבצק ל- 12- 10 כדורים
- מכדררים כל כדור לכדור חלק
- ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מתפיחים במשך 20 דקות נוספות
- מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד שמזהיב
- מוציאים מהתנור וחותכים את הקצה העליון של הלחמניה
- מרוקנים את התוכן ומברישים במעט שמן זית
- מכניסים שוב לתנור לאפייה של 10 דקות לייבוש
- יוצקים לקערת הלחם כל מרק שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות