מוצלחות וטעימות
מתכון לעוגיות שלג (רייבה)
עוגיות מוצלחות וטעימות שמתאימות לכל עת, במיוחד לצד הקפה כשמתחשק להתפנק עם משהו מתוק ופריך
- חני לוין
- י"א טבת התשפ"ג
עוגיות שלג (רייבה) צילום: אתי
מתכון לעוגיות שלג (רייבה) / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות שלג (רייבה):
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 כוס שמן
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס בוטנים/שקדים קלויים טחונים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- כ 7 כוסות קמח
אופן ההכנה לעוגיות שלג (רייבה):
- בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד הקמח ומערבבים, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- קורצים עיגולים בגודל בגודל פררו רושה ומניחים במרווחים במגש על גבי נייר אפיה
- ניתן לנעוץ בוטן או שקד מעל
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופנים במשך כ 15 דקות עד להזהבה קלה מאוד.
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב.
- מפזרים אבקת סוכר ומתענגים
הערה: העוגיות רכות מאוד כשהן יוצאות מהתנור, לא לנסות להרים אותן. לאחר צינון של כמה דקות הן מתגבשות .
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות